Reacties

Ik deel graag wat een mooi verhaal met mij doet…

SBO De Sleutel - Vroomshoop 2018-11-09 1:48:29 PM
Gisteren is verhalenverteller Zuleika bij ons in de klas geweest. Ze had veel mooie materialen bij zich, die allemaal bij een verhaal horen. De kinderen mochten in groepjes kiezen welk verhaal er verteld zou worden. Ademloos hebben ze naar 4 prachtige verhalen geluisterd! Het was geweldig.

Basisschool 't Eimink Groep 6a 2018-10-15 4:15:54 PM
Wij hebben een ontzettende leuke workshop gedaan! De kinderen moesten emoties uitbeelden en zelf een verhaal verzinnen met emoties erbij. Het paste perfect bij de leeftijd van deze kinderen. Ontzettend bedankt!

Irene Springer 2018-03-14 4:53:00 PM
Bedankt voor je geweldige workshop bij mij in de groep. De kinderen vonden het erg leuk. Mooi om te zien dat elk kind zijn of haar aandeel had binnen de workshop,
Het was top!

Marloes 2017-10-25 10:24:43 AM
Ze is een echte vakvrouw met veel
passie en enthousiasme voor haar vak.
Ze weet kinderen erg enthousist te maken voor het vertellen.
Daarnaast groeien de kinderen boven zichzelf uit door de ervaring van verhalen vertellen.
Het is een hele leuke workshop voor kinderen waarbij de groei echt zichtbaar te zien is. Ze worden goed begeleid en voorbereid door Helene. Het is een echte aanrader zowel voor jongens als meisjes.

Marianne Postma 2017-10-03 9:31:54 PM
Drie weken geleden hebben we een prachtige avond gehad. s' Middags had onze schoonzoon Rick Meyer de presentatie van zijn eerste kinderboek "Breekpunt" in de bibliotheek. 's Avonds hadden wij een feestje thuis. Helena kwam ons verrassen. Zij had de moeite genomen om het boek te lezen en heeft daar een verhaal van kunnen maken. Want een goed leesboek hoeft nog geen goed verhaal te geven. Nu, het is haar gelukt. Twintig minuten hebben wij genoten van de verhalenversie van Breekpunt. Chapeau.Naam:


Email:


Bericht:

Website ontwerp: Webton  |   Teksten: Helene Huizenga en Annemiek Maathuis  |   Foto's en Video: Jurriën Huizenga